Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/pleegkracht.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Horizon presenteert samenwerking op Focusdag Rotterdam 24 april. | PleegKracht

Horizon presenteert samenwerking op Focusdag Rotterdam 24 april.

Horizon brengt Pleegkracht! samenwerking met SafeWings onder de aandacht op de Focusdag van de gemeente Rotterdam. De Focusdag is dé inspiratie- en scholingsdag voor de professional in welzijn, zorg en jeugdhulp in de regio Rotterdam. ‘De Kracht van Samen!’ is het thema van 2018.

De Focusdag wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam. Op deze dag wisselen de deelnemers ervaringen uit, leggen nieuwe contacten, vergroten hun kennis en doen inspiratie op van andere professionals.

Horizon zal op deze dag, zoals ze dat jaarlijks doet, diverse workshops verzorgen vanuit de verschillende sectoren van Horizon . Een van de workshops zal gaan over de kracht van netwerkpleegzorg en wordt verzorgd door Horizon Pleegzorg.

Op de kennismakingsmarkt zal Horizon Pleegzorg de samenwerking met SafeWings expliciet tot uiting brengen: Voor de aanwezigen hebben Horizon en SafeWings een kennismakingscadeautje klaarliggen.

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen events gepland

Deze website wordt
mogelijk gemaakt door:

Copyright Pleegkracht ©2018